Vælg en side

Privatlivspolitik

Når du besøger vores website indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold og til at føre statistik. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies (se vejledning) og undlade videre brug af websitet.

COOKIES

Websitet anvender ”cookies”, der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus.
Det er muligt at slette eller blokere for cookies. Se vejledning: Cookiehåndtering
Hvis du sletter eller blokerer cookies kan du risikere at websitet ikke fungerer optimalt samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til. Vi benytter cookies til at indsamle statistik om vores besøgende via Google Analytics, samt til at håndtere vores indkøbskurv.

PRIVATLIVSPOLITIK

I forbindelse med din ordre hos Nordsjællands Serviceudlejning – ALTiFEST A/S har du indtastet en række personoplysninger, herunder særligt:

  • Dit navn
  • Din adresse
  • Din e-mailadresse
  • Dit telefonnummer

Disse personoplysninger behandler vi i forbindelse med ekspederingen af din ordre, da det er nødvendigt for, at vi kan opfylde vores del af handlen.

 

Hvis du har bestilt levering, vil oplysningerne om dit navn, adresse og telefonnummer blive udleveret til vores fragtfirma, pt. BLH Transport ApS med henblik på levering af dine ordre.

Uanset om vi behandler dine personoplysninger med henblik på opfyldelsen af en kontrakt eller på baggrund af dit samtykke, vil vi altid behandle dine personoplysninger sikkert og fortroligt i overensstemmelse med gældende lovgivning, herunder persondataforordningen og databeskyttelsesloven.

Dine oplysninger vil alene blive anvendt til det formål, de er indsamlet til, og vil blive slettet, når dette formål er opfyldt eller ikke længere relevant.

Du kan altid kontakte os for at få oplyst, hvilke af dine personoplysninger vi ligger inde med. Dette kan ske ved henvendelse til
Nordsjællands Serviceudlejning – ALTiFEST A/S
CVR-nr. 31152763
Hørskætten 18
2630 Taastrup
Tlf: 70 13 80 00
E-mail: info@nsu.dk

Hvis der er fejl i vores oplysninger, har du ret til at få dem rettet, så vi har de rigtige, lige som du har ret til at få udleveret oplysningerne i et almindeligt format (dataportabilitet). Ønsker du at udnytte din ret til ændring eller begrænsning af behandlingen af dine personoplysninger eller til dataportabilitet, er du også meget velkommen til at skrive til os på ovennævnte e-mailadresse.

Ønsker du ikke længere, at vi skal behandle dine personoplysninger, kan du også sende os en anmodning herom til ovennævnte e-mailadresse.

Dine oplysninger vil blive slettet 5 årefter, at du har modtaget din ordre, da vi har pligt til at opbevare regnskabsoplysninger i 5 år, jf. bogføringsloven. Hvis du ønsker at klage over Nordsjællands Serviceudlejning – ALTiFEST A/S behandling af dine personoplysninger, kan dette ske til Datatilsynet, på adressen Borgergade 28,5., 1300 København, telefon 33 19 32 00 e-mail: dt@datatilsynet.dk