DJ
3 timer

5.499,00 kr.

Varenummer (SKU): 9998-2-1 Kategori:

Beskrivelse

Hos Livefest.dk har vi gjort os umage for at finde de bedste DJ’s, som alle har en unik evne til at skabe en atmosfære og føle stemningen til festen.

Vores DJ’s fremstår altid professionelle og seriøse omkring alle spillejobs og medbringer selvfølgelig alt udstyr. Alle vores DJ’s formår at fornemme, hvor festen skal hen og kombinerer deres faglige kunnen med gæsternes ønsker og behov. Således sikrer vi i Livefest.dk, at kunden og deres gæster altid er i centrum og man ikke ender op med en DJ, der kun kører egne faste playlister.

Nogle af vores DJ’s har spillet på store festivaler for tusindvis af mennesker, mens andre spiller på mere intime steder for en mindre skare, som f.eks. kunne være konfirmation, Bryllup, fødselsdag, Firmafest med mere. Uanset hvor de spiller, har vores DJ’s en særlig evne til at få folk til at danse og have det sjovt.

Hos Livefest.dk tilbyder vi både DJ’s og Livemusik. Dette giver en unik mulighed for at kombinerer DJ og livemusik til den store fest eller arrangement. Mange fester kombineres således, at der startes med livemusik og derefter tages over af DJ eller at DJ spiller i de pauser hvor bandet ikke spiller livemusik.

Uanset den musikalske løsning er det altid kunden eller gæsterne som er i centrum hos Livefest.dk.
Sammen danner Dj ´en og gæsterne rammen, således at det bliver et optimalt samspil, hvor alle får en fest og hvor dansegulvet er fyldt.

Du kan også bestille direkte via Livefest.dk / oplys henvisning fra ALTiFEST for at få adgang til vores særlige fordele.

KLIK HER FOR AT GÅ TIL   

Med ønske om også at ramme et nyt publikum, der ellers ville have valgt jukeboks, soundboks o. lign. udbyder Livefest.dk bands til fast pris overalt på Sjælland via ALTiFEST

Ved bestilling via ALTiFEST bliver du kontaktet af Livefest.dk, hvor I får en snak om
hvilken genre og hvilket setup i ønsker.

Endelig ordrebekræftelse og aftale laves  og afregnes direkte mellem Livefest.dk og kunde.